Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open dag ‘jouwtv’ voor wie wil (leren) vloggen

Cursus ‘vloggen’ in studio RTV1 (F: BJ Brinkman)

RTV1 / WELSTAD – Zaterdag 13 mei van 10.00 tot 15.00 uur vindt in de studio van RTV1 achter het Geert Teis een Open Dag plaats. ‘Jouw Wijk, Jouw Verhaal, JouwTV’ is een project van Welstad en RTV1 – streekomroep voor de Veenkoloniën. Zij willen met dit project vrijwilligers in wijken/dorpen en van verenigingen enthousiast maken om hun activiteiten te promoten met het maken van ‘YouTube’ filmpjes of vlogs. Het is belangrijk om als vrijwilligersorganisatie op eigentijdse wijze te laten zien wat je doet, bijvoorbeeld om nieuwe leden, deelnemers of vrijwilligers te werven. Sociale media als Facebook bieden op dit gebied natuurlijk al ongekende mogelijkheden. Daarnaast gebruikt RTV1 de filmpjes voor TV uitzendingen.

De open dag biedt inspirerende voorbeelden van promotiefilmpjes en vlogs. Die laten zien dat het maken ervan niet moeilijk hoeft te zijn en leuk is om te doen. Er is informatie over de (gratis) instructietrainingen en hulp die RTV1 doorlopend biedt aan vrijwilligers. Bezoekers aan de open dag kunnen alvast meedoen aan een korte demonstratieworkshop. Daarbij maken zij kans op gratis kaarten voor een film in bioscoop Smoky. Er zijn vloggers aanwezig en er is informatie te verkrijgen over eventueel benodigde apparatuur. Verder kan er deze open dag een rondleiding worden gemaakt door de studio van RTV1, welke sinds april TV uitzendingen verzorgt. Meer informatie over de open dag is te vinden op www.jouwtv.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.