Direct naar de inhoud.

Boom ter ere van Samenloop voor Hoop 2016 in Pekela

  • door:
  • op:
SamenLoop voor Hoop in Boekhovenpark Nieuwe Pekela 2016 (Foto: Wilma Swarts)

NIEUWE PEKELA – Op dinsdag 16 mei 2017 wordt om 17:00 uur het bordje bij de geplante boom ter ere van Samenloop voor Hoop 2016 onthuld. Burgemeester Jaap Kuin en dhr. Tonnie Walters namens Samenloop voor Hoop verzorgen de onthulling. De boom is geplant in het Van Boekhovenpark in Nieuwe Pekela.

Samenloop voor Hoop 2016
SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Opbrengst
De Samenloop voor Hoop 2016 in Pekela was een groot succes. Er is met de loop een bedrag van € 48.499,- opgehaald. Burgemeester Jaap Kuin: “Ik ben trots dat wij in Pekela dit geweldige geldbedrag hebben opgehaald. Dit verdient een speciaal gebaar vanuit de gemeente voor alle deelnemers en vrijwilligers”.

Update:
Een van de organisatoren gaf bij het lezen van dit artikel als aanvulling nog aan dat na 19 juni de teller nog doorliep. Het uiteindelijke bedrag wat is opgehaald was  € 52.439,00-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal