Direct naar de inhoud.

Høksons presenteert nieuwe single ‘In de kost’ op 2 juni

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Veenkoloniale rockband Høksons presenteert haar nieuwe single In de kost op 2 juni. Deze snelle hardrockplaat in de geest van onder meer AC/DC, Airbourne en Motørhead is die dag vanaf 17.00 uur gratis te downloaden via www.hoksons.nl/indekost. Ook is de single via alle bekende muziekaanbieders te luisteren.

De nieuwe single gaat over het arbeidersbestaan van werklui die altijd over ver moeten werken. “Ze zijn de hele week van huis, altijd in de kost. Op vrijdag lekker op tijd naar huis, maar op maandag weer gezeur”, licht Høksons-frontman Gert Huls. “Een leven dat draait om werk en weekend, daar gaat dit nummer over.”

Bij de single verschijnt een Lyric video, die te zien en horen is via vele mediakanalen, zoals radio en tv, muzieksites en social media. Voor de uit de regio Ter Apel-Emmen afkomstige band is deze single een voorproefje van het nieuwe album, waaraan momenteel hard wordt gewerkt. De releasedatum is nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op www.hoksons.nl of bekijk de videoclips van de band op www.youtube.com/hoksons-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal