Direct naar de inhoud.

Avontuurlijke vaderdagtocht op 18 juni

  • door:
  • op:
Foto: Ineke van Os

DROUWEN – Ga ook mee met de avontuurlijke vaderdagtocht op 18 juni a.s.  Na afloop ga je een lekker broodje bakken en een heerlijke kop thee maken van zelf geplukte ingrediënten.

Speciaal voor Vaderdag wordt er een avontuurlijke tocht georganiseerd op zondag 18 juni a.s.

Stel je staat midden in de natuur en je krijgt trek. Er is geen supermarkt in de buurt. Kun jij dan iets vinden wat je kunt eten? Ontdek wat je allemaal kan eten uit de natuur. Met deze fijne survivaltips kun jij op avontuur in de natuur! Speur samen met de gids van Staatsbosbeheer naar voedsel uit de natuur. Hoe zou jij kunnen overleven als mens in de natuur? En hoe doen onze soortgenoten (zoogdieren) dat? Sprokkel ook je eigen hout om en leer vuur te maken zonder lucifers. Hierop gaan we een lekker broodje bakken en een heerlijke kop thee zelf maken van zelf geplukt ingrediënten. Een uitdagende, leuke tocht voor alle vaders met hun (klein)kinderen. Moeders zijn natuurlijk ook welkom!

Informatie
De tocht vindt plaats op zondag 18 juni, start om 12.00 uur en duurt 2 – 2,5 uur. De kosten voor deze tocht zijn € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. Dit is inclusief het kampvuur, het bakken van een broodje en de eigen gemaakte thee.

Vooraf aanmelden: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl
Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen
Voor meer informatie en voor overige activiteiten kunt u kijken op: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Tip: neem een rugzak en zakmes mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-