Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Expositie Mina Hoiting in gemeentehuis Veendam

Van 6 juni tot 17 juli 2017 exposeert Mina Hoiting in het gemeentehuis van Veendam.

VEENDAM – Van 6 juni tot 17 juli 2017 exposeert Mina Hoiting in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Mina woont in Meeden en schilderen is één van haar hobby’s. Schilderen is voor Mina heel ontspannend en zij kan er veel van zichzelf in kwijt. Ze heeft verschillende technieken geprobeerd, uiteindelijk koos zij vooral voor abstract met natuurlijke kleuren. Mina Hoiting: ‘’Het is elke keer weer een uitdaging, als het dan af is geeft het iets (eigens) aan je schilderijen en maakt het daarom uniek.’’

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*