Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inloopavond Gemeentebelangen Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM/WILDERVANK – Met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in het vooruitzicht, organiseert GemeenteBelangen Veendam weer een reeks van inloopavonden. Hierbij worden alle wijken en buurten in Veendam bezocht om inwoners de gelegenheid te geven mee te praten over wat er speelt binnen hún leefomgeving. Deze informatie zal worden gebruikt voor het nieuwe verkiezingsprogramma van GB.

Het is belangrijk om direct te horen wat inwoners van Veendam belangrijk vinden. Wat gaat er goed? En wat kan er (nog) beter? Tijdens de inloopavonden kan iedereen laagdrempelig en informeel meepraten over tal van onderwerpen.
“We zien bijvoorbeeld op Facebook dat veel mensen een mening hebben, maar dat de drempel om een raads- of commissievergadering te bezoeken te hoog is” aldus fractievoorzitter Christel Knot. Tijdens de inloopavonden kan iedereen, onder het genot van een kopje koffie zijn of haar mening geven.
Ook zal er een presentatie gegeven worden over de stand van zaken van diverse actuele projecten binnen de gemeente Veendam. De eerste inloopavond wordt georganiseerd in Wildervank. Daar waar het voor GemeenteBelangen 36 jaar geleden allemaal begon. Iedereen is van harte welkom!

Inloopavond Wildervank donderdag 29 juni 2017
Locatie: Het Raadhuis (voorheen zalencentrum Boelens)
Aanvang 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur

Peter Panneman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.