Direct naar de inhoud.

“Het Artiesten Festival” nu ook te zien bij RTV1

  • door:
  • op:

RTV1
RTV1 – Het Artiesten Festival is een programma boordevol bekend en onbekend muzikaal talent. Het programma is te zien op kanaal 41 van Ziggo, kanaal 1458 van KPN en via SKV te zien op kanaal 25! Het Artiesten Festival, vroeger bekend als Lucky Joe TV, is een platform waar onbekend talent kan schitteren naast de gevestigde muzikale orde.

De show wordt gepresenteerd door Franky Stardust. Tussen de optredens door leren de kijkers de artiesten beter kennen door middel van backstage interviews gepresenteerd door Joseph Plat.

Een opname bijwonen?
Een opname bijwonen kan op zondag 9 juli in Dorpshuis Nieuw-Buinen. Deelnemende artiesten zijn: Lucas en Gea, Mariska Dijkstra, Andy de Witt, Danny Diëgo, Susanna Veldmeijer, Duo Doublon, Bertus Sipma, Countryduo Martin & Fennie, Djaimy Veugelink, Isa Zwart Singer-Songwriter, Mannes Bel, Melanie Engels, Evert Wolters, @Sister Sister Melissa Hendriks, Demy de Groot, Frans Kas & Janneke de Roo.

Kaarten á €2,- p/s verkrijgbaar bij Lucky Joe via tel: 0599-616701 en Dina Ploeger via tel: 0597- 421551.

Uitzending
Het Artiesten Festival wordt uitgezonden op de volgende momenten:
-Dinsdag: vanaf 19:30 uur. Daarna elk uur in de herhaling.
-Zondag: vanaf 19:30 uur.

Meer info
Meer informatie over Het Artiesten Festival vindt u op www.hetartiestenfestival.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal