Direct naar de inhoud.

Woodlandz Festival in Nieuwe Pekela perfect georganiseerd

  • door:
  • op:
Woodlandz Festival in Nieuwe Pekela. Foto: Jeannet Stötefalk

NIEUWE PEKELA – Het Veningabos in Nieuwe Pekela werd voor 1 dag op zaterdag 29 juli een heus festival terrein. Bij de start van het Woodlandz-festival om 14.00 scheen zowaar de zon. Aan het begin was het nog erg rustig op het terrein, beetje bij beetje kwamen de mensen naar het festival toe.

De organisatie had niks aan het toeval overgelaten, alles was tot in de puntjes georganiseerd. Ruim 300 kaarten waren er verkocht, de DJ’s en de catering waren er klaar voor. Het festival werd door Opus8 geopend, en iedere DJ stond een uur op het podium zijn kunsten te vertonen.

De volgende DJ’s betraden deze middag/avond het podium: Decent act, Ruben molina, Opus8, Tim holland , Opus8, DJ D-mind, DJ D-mind & Scala, Xerentox, Twintowersdj en Crystalize & basscontroller.

Rond 19.30 begon het te regenen en werd het bijna niet meer droog, maar dat hinderde de festivalgangers weinig. De DJ’s zweepten de festivalgangers op en ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam werd de sfeer er alleen maar beter op. De catering deed hierbij ook nog eens goede zaken.

Burgemeester J.Kuin kwam ook nog even van het evenement genieten. Ondanks het weer kan de organisatie terugkijken op een perfect georganiseerd en verlopen evenement.

Hopelijk wordt het festival een jaarlijks terugkerend evenement.

Met dank aan Fred en Jeannet Stötefalk die de tekst en foto’s instuurden naar RTV1. Voor meer foto’s en een filmpje kunt u kijken op Prachtig Pekela-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal