Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorzitter raad van toezicht Treant Zorggroep legt functie neer

Treant Zorggroep

EMMEN – Na overleg binnen de raad van toezicht heeft de voorzitter, Bas Eenhoorn, besloten zijn functie onmiddellijk neer te leggen. Verschil van inzicht tussen hem en de voorzitter van de raad van bestuur ligt aan dat besluit ten grondslag.

De overige zes leden van de raad van toezicht bezien hoe de voorzittersrol zal worden ingevuld. ‘We respecteren het besluit van Bas Eenhoorn en bedanken hem voor zijn jarenlange inzet voor Treant’, aldus Astrid Veldhuizen namens de overige leden van de raad. ‘De continuïteit van het bestuur en het toezicht daarop is verzekerd, we hebben het volste vertrouwen in bestuursvoorzitter Carla van de Wiel.’

De raad van bestuur heeft kennisgenomen van het besluit van Eenhoorn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Voorzitter raad van toezicht Treant Zorggroep legt functie neer

  1. Het is een rommeltje bij Treant zorggroep.
    Ik ontving via mijn zorgverzekeraar een dikke vette rekening van Treant.
    Toen ik Treant om uitleg vroeg waarvoor die rekening was kon men dat niet meer zeggen. “Voor een behandeling in het Rafaja” zei men. Ja maar ik onderga zoveel behandelingen in het Rafaja en kreeg daarvoor nooit een rekening en nu dus opeens wel eentje. Ze konden of wilden niet meer zeggen waar de rekening specifiek op sloeg.
    heel vreemd.
    Dus ik overweeg voortaan of ik een behandeling wel of niet laat uitvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.