Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Laatste zomer en boekenmarkt in Stadskanaal

STADSKANAAL – Donderdag 17 augustus wordt de 6e en alweer de laatste zomermarkt van dit jaar in het centrum van Stadskanaal gehouden. De zomermarkt is te vinden aan de Navolaan/Europalaan. Aan de Navolaan kan het publiek een breed scala aan Antiek, Brocante, Curiosa, Retro, Vintage & Vlo vinden. Het Waterlooplein van het Noorden”. De aansluitende straten worden gevuld met een warenmarkt met een enorme diversiteit.

De zomermarkt begint om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Vanaf 18.00 tot 21.00 uur livemuziek bij een van de vele horecagelegenheden. Deze 6e en laatste avond zal voor het publiek optreden de bekende zanger uit de regio, Bert Drenthe.

Boekenmarkt
Op zaterdag 19 augustus staat de derde en laatste boekenmarkt van dit seizoen gepland aan de Navolaan t.h.v. Limburgia. Niet alleen boeken maar voor de verzamelaar is er veel meer te vinden zoals een schat aan postzegels, munten, ansichtkaarten, lp’s stripboeken etc.
.
Meer informatie over centrum Stadskanaal is te vinden op onderstaande site van de Algemene Handelsvereniging en Centrum Stadskanaal: www.centrumstadskanaal.nl

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.