Direct naar de inhoud.

Bijzondere bruidsbeurs bij museumspoorlijn STAR

  • door:
  • op:
F: Tilly fotografeert

STADSKANAAL – De grote bruidsshow wordt voor de 5e keer georganiseerd door de leden van Partners in Trouwen. Kortweg PIT genoemd. De beurs start op zaterdagavond 30 september van 18.00 tot 21.00 uur en op zondag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Op de beurs zijn 35 unieke bedrijven aanwezig. Dit houdt in dat er van elke onderneming 1 ondernemer aanwezig is zoals 1 kapper, 1 bloemist, 1 edelsmid, 1 fotograaf, 1 herenmodezaak, 1 bruidsmodezaak etc.

Veel ondernemers

Unieke bedrijven zoals: Begeman’s retrofood uit Zuidbroek, Lekker bakkie uit Beerta, Nienke van Kasteel (grafisch ontwerp) en zo kunnen we nog meer bedrijven opnoemen. Alle bedrijven zijn overigens te vinden op de website: www.partnersintrouwen.nl

Kinderopvang

Woordvoerder Ineke Pals namens de ondernemers: “De locatie is heel bijzonder. De grote loods van de museumspoorlijn STAR wordt hiervoor gebruikt en zal prachtig aangekleed worden met vele decoraties. Het thema dit jaar is ‘greenery blush’. Ook worden er workshops gegeven en is er kinderopvang aanwezig. Handig voor de a.s. bruidsparen die al kinderen hebben en op deze manier rustig de beurs kunnen bezoeken zonder dat er thuis oppas geregeld hoeft te worden”. De entree is gratis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal