Direct naar de inhoud.

Muzikale “Summer Sunday” bij galerie en beeldentuin Harwi

  • door:
  • op:
Marion Maters

EESERVEEN – Zondagmiddag 3 september zingt Marion Maters op het terras van galerie en beeldentuin Harwi in Eeserveen fijne liedjes om de zomer te vieren. Net als bij de “Summer Sunday” in juli ligt de nadruk ook nu weer op gezelligheid.

Prachtige stem

Marion Maters uit Buinen is allround zangeres, actrice, performer, regisseur, organisator en schrijver. De liefde voor muziek kreeg zij met de paplepel ingegoten en muziek maakt dan ook een groot deel uit van haar bezigheden. Door de jaren heen maakte zij zich vele stijlen eigen. Van chanson tot meezinger, van country tot jazz, van klassiek tot pop. Haar prachtige stem heeft een groot bereik. Helder en warm, krachtig en fluweelzacht. En haar performance staat als een huis.

Gratis toegang

Ook deze “Summer Sunday” stelde Marion samen uit de lekkerste en populairste liedjes uit haar brede repertoire. Om in de ongedwongen sfeer van galerie en beeldentuin Harwi nog eens te genieten van een muzikale zomermiddag.  Zondag 3 september zingt Marion tussen 14.00 en 17.00 uur op het terras aan de Kanaalstraat 9 in Eeserveen. De toegang is, net als voor de galerie en beeldentuin, gratis.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal