Direct naar de inhoud.

Galerie Kijk ’s Kunst tijdens corona

  • door:
  • op:
Galerie Kijk’s Kunst Wildervank  (eigen foto)

WILDERVANK – De voortdurende coronapandemie, toenemende besmettingscijfers, haperende vaccinatievoortgang, aanhoudende lockdown.  Misschien tegen beter weten in hadden de galeriehouders van ‘Kijk ’s Kunst’ in Wildervank begin dit jaar nog een stille hoop dat ze voorjaar 2021 weer gewoon open konden gaan, maar inmiddels weten ze jammer genoeg beter.

Om niet alwéér kunstenaars en bezoekers te moeten teleurstellen met exposities die uitgesteld of halverwege gesloten moeten worden, hebben ze rigoureuze keuzes gemaakt. Helaas dus géén “Ssstil leven” van 27 maart t/m 9 mei en géén “EXplosie van kleur” van 22 mei t/m 4 juli. Die exposities bewaren de galeriehouders voor later. Voor nu staat de veiligheid voorop.

Dat betekent:

– van 27 maart t/m 4 juli alleen op afspraak (tel. 06 29 18 69 56) geopend zijn voor werken in stock en

– van 10 juli t/m 22 augustus gesloten zijn i.v.m. zomervakantie.

Misschien kan galerie Kijk ‘s Kunst vanaf 28 augustus weer ‘normaal’ open. Dan zullen ze u op de hoogte houden via de lokale media.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal