Direct naar de inhoud.

Zaterdag lifestylemarkt op Diemerplein in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Op zaterdag 30 september wordt een gezellige markt georganiseerd op het Diemerplein in Musselkanaal die geheel in het teken staat van lifestyle. Aan het evenement doen allerlei bedrijven mee en er is live cooking.

Op de markt kunnen mensen hun eigen smoothie maken met een smoothiefiets. Ook zijn er stands met kleding, lingerie en schoonheidsproducten. Bezoekers kunnen meedoen aan een fotoshoot en genieten van lekkere gezonde hapjes.

De markt wordt georganiseerd door mensen met een verstandelijke beperking, begeleid door De Zijlen. Zij willen graag meer zichtbaar zijn en mensen ontmoeten. Door het organiseren van deze markt willen ze contacten leggen met omwonenden en tegelijkertijd hen bewust maken van een gezonde leefstijl.

Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom te komen kijken.

Afsluiting met de Dikdakkers!
Vanaf 15.30 uur treedt het feestduo de Dikdakkers op in de muziekkoepel op het plein. Iedereen die de Dikdakkers kent, weet dat het dak eraf gaat bij elk optreden. Zij maken er voor iedereen een groot feest van!

(Ingezonden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-