Direct naar de inhoud.

Veertig jaar zaalvoetbalvereniging Borger

  • door:
  • op:
ZVV Borger 2

BORGER – Met maar liefst 40 jaar op de teller is Zaalvoetbalvereniging Borger één van de oudste zaalvoetbalverenigingen van Nederland. Een heugelijk feit waar de vereniging op zaterdag 23 september bij stil zal staan. In 40 jaar kan er veel gebeuren en veranderen, zo ook bij Zvv Borger. De vereniging kende over de jaren heen vele ups en downs. Zowel op voetbalgebied als daarbuiten heeft de vereniging veel meegemaakt.

Nog altijd is ZVV Borger springlevend en lijkt het er beter voor te staan dan ooit. De vereniging is kerngezond en sportief gaat het ook steeds beter. Dat uitte zich vorig seizoen in een derde team dat er bij kwam en het kampioenschap van het 2e elftal. Ook dit seizoen zijn er weer drie teams actief en inmiddels hebben alle drie de teams al afgetrapt.

De vereniging kan dan ook met een trots gevoel richting de toekomst kijken, maar ook zeker met een trots gevoel terugkijken op de afgelopen 40 jaar. Een prachtige prestatie als deze moet dan ook gevierd worden, waarbij leden en oud leden van harte welkom zijn om terug te blikken op de 40-jarige geschiedenis van de club. Het 40-jarige jubileum van Zvv Borger zal op zaterdagavond 23 september gevierd worden op de prachtige locatie van Country Golf Ees.

(Ingezonden)

)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal