Direct naar de inhoud.

VanderLinde presenteert nieuw album in VanSlag

  • door:
  • op:

BORGER – VandenBerg en VanHalen zijn zo’n beetje de meeste bekende ‘Van’s’ van de Nederlandse hardrock, maar VanderLinde is nog een band die ook al lange tijd aan de weg timmert. In de rest van Nederland wellicht iets minder bekend dan de twee eerstgenoemden, maar Arjan van der Linde is boven de rivieren en met name in Duitsland een befaamde topact.

Cultuurpodium VanSlag

In VanSlag in Borger presenteert VanderLinde op zaterdag 30 september het zesde album ‘Devil’s Trails’. De cd is een opmerkelijk twee uur durende drieluik van pop, rock en americana. Arjan van der Linde wordt veel gevraagd op de grotere podia bij onze oosterburen en toerde door Europa met Fish, oud-zanger van Marillion.

Het optreden in VanSlag begint om 21.00 uur met de support act Don’t Eat Yellow Snow. Deze Groningse band liet zich inspireren door decennia muziekgeschiedenis: herkenbaar, maar toch origineel.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal