Direct naar de inhoud.

Bijeenkomst verenigingen en vrijwilligersorganisaties gemeente Stadskanaal

MFA Noordstee (F: RTV1 / BJ Brinkman )

STADSKANAAL – Op dinsdagavond 17 oktober organiseert Stichting Welstad in samenwerking met ‘Sterk vrijwilligerswerk’ een bijeenkomst voor verenigingen en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Stadskanaal. De instellingen kunnen tijdens de bijeenkomst kennis en inspiratie opdoen over een aantal onderwerpen die vrijwel alle organisaties die met vrijwilligers werken bezighouden.

Zoals

  • Hoe vinden we de vrijwilligers die we nodig hebben?
  • Hoe kunnen we onze organisatie beter zichtbaar maken?
  • Wat kunnen we samen met andere organisaties oppakken?

Na de opening, door wethouder Francis Boen, kan er gekozen worden uit een aantal workshops, waarin de onderwerpen nader worden belicht. Maar er is zeker ook gelegenheid om met elkaar te praten over wat er nodig is om uw organisatie te versterken.

Waar?
De bijeenkomst vindt plaats in Buurtcentrum Noordstee, in Stadskanaal Noord. Vanaf 18.00 uur is men daar welkom. Er wordt begonnen met soep en een broodje. Het programma loopt van 19.00 – 22.00 uur.
Aanmelden van uw vereniging of vrijwilligersorganisatie kan nog tot 10 oktober bij Stichting Welstad, email info@welstad.nl of via 0599 – 635999.

Eén reactie op “Bijeenkomst verenigingen en vrijwilligersorganisaties gemeente Stadskanaal”

  1. Vrijwilligers die zijn heel hard nodig om messen te helpen waar je helpen kunt er zijn die graag vrijwilligers wil zijn niet gewaardeerd wordt om ze vaste baan hebben en menig welstad is zo organisatie en voor die mensen in top zitten. Gaan mensen meer thuis zitten voor beeld buurt huis de stobbe aan de akkerweg 2in musselkanaal ik ben jaar lang vrijwilligers geweest maar ben gestopt omdat mensen niet eerlijk en op recht zijn ik was vrijwilligers bij spel week en bij wijkraad en de koepel en te veel op te noemen ik heb mij altijd duizend procent in gezet niets was mij te veel. Ik heb vier wijkraden op gezet. Naar 25 jaar gesopt om mensen gwoon weg je niet serieus nemen. Met vriendelijke groeten jacob.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-