Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zweminstuif voor senioren in Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Op maandag 16 oktober vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag.

Workshops

De middag wordt georganiseerd door Team Sport van de gemeente Veendam en Pekela in samenwerking met zwembad Tropiqua. U kunt deze middag tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan verschillende activiteiten in het water. Er is een workshop Aquabootcamp en een workshop Fifty Fitt. Tussendoor of na afloop kunt u nog even wat baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad.

Kosten

Deelname aan de zweminstuif kost € 2,50 per persoon (dit is inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn eenmalig € 0,20. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor eigen rekening.

Meedoen?

Hebt u zin in deze spetterende middag? Meldt u zich dan vóór vrijdag 13 oktober 2017 aan door te bellen met 06 – 11 39 43 01 of te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook altijd bellen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.