Direct naar de inhoud.

Feestelijke opening nieuwe schoenenwinkel

  • door:
  • op:
Het Ziengs winkelteam

STADSKANAAL – Elke schoen heeft zijn eigen verhaal. Kijk eens in je eigen schoenen kast. Dat paar wandel schoenen waarmee je half Spanje hebt doorlopen, de sandalen van vorige zomer en dat ene paar afgetrapte sneakers waarvan je het niet over je hart krijgt ze weg te gooien. Zo ook elk paar schoenen een eigen verhaal heeft geldt dit ook voor de schoenenwinkels.

Hoofdstraat

Ziengs Stadskanaal was vele jaren gevestigd aan het Europaplein waar op 29 juli tot ieders grote schrik brand uitbrak na kortsluiting in het magazijn. Van een tegenslag werd echter een kans gemaakt door vaart te zetten achter een nieuwe verbeterde winkel. Er werd gekozen voor een mooie plek aan de Hoofdstraat zodat iedereen in Stadskanaal en omstreken de winkel makkelijk kan bereiken.

Deze week zijn er speciaal voor de opening feestelijke aanbiedingen en zaterdag kunnen de eerste vijftig klanten zelfs rekenen op extra’s. Er staat in de winkel ook een grabbelton met verrassing voor de bezoekers.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal