Direct naar de inhoud.

Platvorm Mantelzorg Pekela legt de rode loper uit

  • door:
  • op:
Platvorm mantelzorg legt rode uit voor mantelzorgers

PEKELA – Vrijdag 10 november, op de Dag van de Mantelzorg, legt Platvorm Mantelzorg Pekela de rode loper uit voor mantelzorgers. In MFC de Binding staat een optreden van niemand minder dan Wia Buze op het programma.

In Pekela zijn er rond 1700 mensen die mantelzorg verrichten. Het platvorm is een vrijwillige organisatie voor en door mantelzorgers, en geeft ondersteuning daar waar nodig. U kunt bij hun terecht voor informatie, advies, persoonlijke begeleiding, emotionele stuen, en ondersteuning bij het verkrijgen van overname van regeltaken of respijtzorg. Daarnaast zet het platvorm zich in voor mensen met en zonder mantelzorger. Ook jonge mantelzorgers die thuis opgroeien met een langdurig ziek, verslaafd of gehandicapt gezinslid kunnen terecht bij de Stichting. Zij werkt samen met lokale zorg- en welzijnsorganisaties.

Omdat zij als geen ander weten wat het betekent om mantelzorger te zijn en de daarbij veelal bijbehorende bureaucratie, verzorgen zij op vrijdag 10 november een gezellige middag voor mantelzorgers uit Pekela, met als motto ‘Wij leggen de rode loper uit’. Zangeres Wia Buze zal een spetterend optreden verzorgen. Buze heeft een uitgebreid repertoire van originele Groningse streektaalmuziek. Daarnaast zingt ze ook Nederlands en Engels.

Het budget van de vrijwilligersorganisatie is helaas niet genoeg om de kosten alleen te dragen. Daarom is een kleine bijdrage voor de entree nodig. Kosten voorverkoop 5 euro en aan de zaal 7,50. Bestellen van de kaarten kan via mantelzorgpekela@gmail.com of telefonisch via 06 15685313. Aanvang van de middag is om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal