Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Slager Jelmer Klein sluit de deuren

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Het was voor slager Jelmer Klein en zijn vrouw Aukje afgelopen zaterdagmiddag na 31 jaar de laatste keer dat ze de deur achter zich op slot deden. De hele dag kwamen veel trouwe klanten langs om hun te bedanken voor de afgelopen jaren, dit ging vergezeld van een cadeau of bloemen en de allerbeste wensen voor de toekomst.

Prijzen

Gezondheidsproblemen zijn er de oorzaak van dat ze tot sluiting zijn over gegaan. Het was 1986 dat het ondernemers-echtpaar een slagerij in de Kerkstraat begonnen, en niet zomaar een slagerij. In de loop der jaren werden diverse prijzen in de wacht gesleept.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.