Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas komt 18 november aan in Stadskanaal

Sint in Stadskanaal

STADSKANAAL – Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat zaterdag 18 november Sint Nicolaas en zijn gezelschap Stadskanaal weer zal komen bezoeken. De ondernemers van centrum Stadskanaal zullen er alles aan doen om de kinderen weer een onvergetelijke middag te bezorgen! Ook zal RTV1 traditie getrouw weer een uitzending maken. Wanneer de Sint in Veendam zijn intrede doet is (nog) niet bekend.

Sint Maarten in Stadskanaal

Voordat Sinterklaas en zijn zwarte pieten langskomt is er er eerst nog tijd voor Sint Maarten. Zaterdag 11 november, van 14.00 tot 16.00 uur mogen de kinderen langs de kramen gaan op de markt om een traktatie te halen. Van 16.00 tot 17.00 uur zijn de kinderen van harte welkom bij de winkeliers in het centrum. Dubbel feest dus

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.