Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Pekela start onderzoek dienstverlening

Gemeentehuis Pekela (Foto: Wilma Swarts/RTV1)

GEMEENTE PEKELA –┬á Binnenkort start een groot onderzoek naar de dienstverlening in de Gemeente Pekela, met als doel hun dienstverlening te verbeteren en verder te ontwikkelen en aan te laten sluiten bij de wensen van de inwoners. Zij horen dus graag de mening van de inwoners. Met de resultaten gaan zij aan de slag

Wat vindt u van de dienstverlening van de gemeente Pekela en wat verwacht u.

Deelnemen?
Wilt u deelnemen aan het onderzoek? Dan kunt u uw mailadres achterlaten op: www.pekela.nl/onderzoek en wordt u binnenkort benaderd voor deelname aan het onderzoek. Het onderzoek neemt enkele minuten van uw tijd in beslag. Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden van de gemeente Pekela. De gemeente bedankt u alvast voor de medewerking.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.