Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kandidatenlijst SP-Pekela gemeenteraadsverkiezingen 2018

GEMEENTE PEKELA – De leden van de SP hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Pim Siegers werd al eerder gekozen als lijsttrekker. Achter hem staat het ervaren raadslid Kor Kruisman op plek twee. Hoogste nieuwkomers zijn Ellen van Klaveren op drie en Peter Hannemann op vijf. Van de huidige raadsfractie staan ook Marga Wubbema (4) en Anne Vroomans (7) weer in de top van de lijst.

Lijstaanvoerder Siegers:
‘Als grootste en actiefste partij van Pekela zijn we adel verplicht om met een dijk van een lijst te komen, en dat is gelukt. Het is een mooie mix van ervaren krachten en verrassende nieuwe namen. Stuk voor stuk mensen die een belangrijke rol spelen in de Pekelder samenleving. Enthousiast, vol energie en klaar om voor Pekela door het vuur te gaan.’

De kandidatenlijst bestaat uit ervaren SP’ers die zich dagelijks inzetten voor Pekela aangevuld met nieuwe buurtactivisten waar de partij mee knokt voor een socialer Pekela. De twee lijstduwers vormen het perfecte toonbeeld van beide. Huurder Anneke Groot (plaats 24) wil met haar steunplek laten zien hoe de SP samen met gewone mensen opkomt voor concrete verbetering en wethouder Hennie Hemmes (plek 25) is als boegbeeld van de Pekelder SP nog een keer beschikbaar als activistische bestuurder.

Vier jaar geleden stoomde de SP door tot grootste partij in de Pekelder raad met vier zetels. Inzet is om die koppositie te verstevigen. Een grote SP biedt de beste garantie op echte zekerheid, zeggenschap voor buurten, zorg voor elkaar, en een zelfstandige gemeente Pekela.

Hieronder de top 10 van de SP- Pekela. De nummers 11 tot 23 worden later ingevuld. Lijstduwers zijn Groot en Hemmes.

1: Pim Siegers
2: Kor Kruisman
3: Ellen van Klaveren
4: Marga Wubbema
5: Peter Hannemann
6: Henk Hensen
7: Anne Vroomans
8: Benny Zeeman
9: Gerard Loos
10: Mans Siegers

Tekst en foto’s ingezonden door Pim Siegers SP-Pekela.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.