Direct naar de inhoud.

Pekelpop overhandigd cheque van € 400,00 aan voedselbank

  • door:
  • op:
Namens Voedselbank Oldambt, locatie Pekela was coördinator Eveline Smits met een andere vrijwilliger aanwezig om een cheque van € 400,00 uit handen van Pekelpop-voorzitter Arthur Vroomans te ontvangen.

OUDE PEKELA – Tijdens het laatste evenement dat stichting Pekelpop dit jaar organiseerde is de cheque met de opbrengst van het in oktober gehouden benefietconcert t.b.v. de voedselbank in Pekela overhandigd aan twee vrijwilligers van deze organisatie.

Afgelopen zondag organiseerde Pekelpop het laatste evenement van dit jaar.Traditiegetrouw wordt deze plek op de kalender ingevuld door “The Good Case”, het alter-ego van Cees Reezigt uit Groningen. Geflankeerd door Dick Bouterse op (contra)bas en Mike Huiskes op gitaar weet deze steengoede formatie op geheel eigen wijze de circa 30 aanwezige gasten van dit huiskamerconcert te ontroeren. Na de presentatie op 10 oktober j.l. van hun nieuwe EP “Road Movie” (waar deze middag ook veelvuldig van werd gespeeld) was dit het eerste concert dat The Good Case in de huidige formatie speelde.

Voorafgaand aan dit evenement was er ruimte voor een officieel momentje. Op 28 oktober j.l. organiseerde Pekelpop een benefiet voor de voedselbank in Pekela. Namens Voedselbank Oldambt, locatie Pekela was coördinator Eveline Smits met een andere vrijwilliger aanwezig om een cheque van € 400,00 uit handen van Pekelpop-voorzitter Arthur Vroomans te ontvangen. Voor dit bedrag zullen hulpmiddelen worden aangeschaft zoals bijvoorbeeld drempelplaten en transportkarren om het werk van de vrijwilligers van de voedselbank te vergemakkelijken. Op deze manier hoopt Pekelpop een structurele bijdrage te kunnen leveren waar nog heel veel personen voor langere tijd profijt zullen hebben.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal