Direct naar de inhoud.

Benefietconcert: ‘plastic overboord’

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – GertjanopdeKoffie en Lottiesrak  organiseren in samenwerking met RTV1 een benefietconcert naar aanleiding van de overboord geslagen containers die veel schade hebben veroorzaakt aan de Noordzee en de Nederlandse kust. Het concert zal plaatsvinden op dinsdag 8 januari vanaf 19.00 uur in de Semsstraatkerk aan de Semsstraat 1 in Stadskanaal. De opbrengst gaat naar Stichting de Noordzee.

Artiesten

Tijdens dit concert zullen er verschillende artiesten optreden. Onder andere Glenda Peters, De Hitsklappers, De Brunettes Komproe,  Johan Stuut, L.C.G., Krzysztof Groen, Kyra Dekker en Arjan Plat zullen hun muziek ten gehore brengen.

Entree is gratis, donaties vinden plaats in de vorm van consumpties. Daarnaast is een vrije gift ook mogelijk.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal