Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pekela verlengt einddatum WOZ-gegevens digitaal inzien

F) Pixabay

GEMEENTE PEKELA – Door een storing is het enige tijd niet mogelijk geweest om uw WOZ-gegevens in te zien en te beoordelen. Daarom is de einddatum verlengd van 30 november 2017 naar 7 december 2017.

Beoordeel uw eigen WOZ-waarde.
Elk jaar ontvangen de eigenaren en gebruikers van panden of grond een aanslag onroerendezaakbelasting (OZB) van de gemeente Pekela. Hoeveel OZB u betaalt, hangt onder meer af van de WOZ-waarde. De WOZ-waarde is ook bepalend voor de hoogte van enkele waterschaps- en rijksbelastingen.

De gemeente geeft al in 2017 een aantal eigenaren de mogelijkheid de waarde voor belastingjaar 2018 en andere gegevens van de woning te controleren en aan te passen. Deze eigenaren hebben hierover een brief ontvangen. In de brief die inwoners ontvangen staat een unieke toegangscode. Woningeigenaren kunnen hiermee online hun gegevens controleren en eventueel aanpassen. Nadat de gegevens zijn aangepast controleert een taxateur de gegevens.

Inloggen en informatie
U kunt inloggen en uw gegevens controleren als u deze brief heeft ontvangen. Voor meer informatie over het beoordelen van de WOZ-waarde of vragen over gemeentelijke belastingen kunt u contact opnemen de gemeente Pekela.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.