Direct naar de inhoud.

Wensen in vervulling bij jarige Accon

  • door:
  • op:
Opa Siebring – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Dinsdagavond vond er bij advies- en accountantsorganisatie Accon aan de Transportweg in Veendam een bijzondere editie plaats van ‘Een Wens voor je Medemens’. Maar liefst 100 wensen gingen in de afgelopen tien maanden in vervulling, waarmee voor meer dan 5000 medemensen een positief verschil is gemaakt. De actie is destijds gestart in Lochem de laatste 3 van de 100 wensen werden overhandigd in Veendam bij de 100 jarige Accon.

De 1e wens was voor 8 vrijwilligers uit Ter Apel die dachten dat ze een cheque voor een geheel verzorgde/complete BBQ t.w.v. € 300 euro in ontvangst mochten komen nemen. Uiteraard kregen zij deze ook om aankomende zomer te kunnen gaan genieten. Samen met de groep mensen (met een verstandelijke beperking) waarvoor zij het hele jaar door, elke woensdag belangeloos koken en samen eten. Ook mochten ze per direct genieten van een luxe 5 gangen diner.

De 2e wens was een ludieke wensvervulling inclusief sneeuwval/sneeuwkanon!
Deze wens/verrassing werd symbolisch door 5 volwassen en 4 schoolkinderen uit Vriescheloo in ontvangst genomen. Wat zij niet weten is dat alle kinderen van hun school en ‘de ouderen’ in hun dorp, later ook betrokken zullen worden bij de realisatie van de wens.

De 3e wens was voor de 71-jarige opa Siebring en zijn familie uit Emmen die behoorlijk voor de kiezen hedden gehad. Ze hebben een aantal keren brand gehad in hun woonboerderij, schoonzoon ernstig ziek, en hun kleindochter Kim die overleden is. Ze wensten met hun familie een dagje dierentuin en een pannenkoek eten.

Als eerbetoon aan Kim, mocht opa Siebring een bijzonders in memory speciaal in ontvangst nemen. Tevens werd de hele familie een meerdaags luxe arrangement in een prachtige villa op een toplocatie aangeboden om zo nieuwe herinneringen te maken.

[Verslag en fotos: Peter Panneman]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal