Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winters weekeinde op komst

WEERONLINE – Wie dit weekend een kerstmarkt bezoekt moet rekening houden met gevoelstemperaturen onder het vriespunt. Maar voor wie zich daar goed op kleedt is dat geen probleem. Er trekken winterse buien over het land met regen, hagel en sneeuw. Tijdens een stevigere bui kan het zeker wit worden en dat geeft een extra kerstsfeer.

Sneeuw

Zondag kan het op grotere schaal even flink sneeuwen. Vooral ten noorden van de grote rivieren is kans op een tijdelijk pak sneeuw van 5-8 cm. Het winterlandschap sluit naadloos aan bij de sfeer van een kerstmarkt.

[Weeronline]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.