Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borger wil hunebedhoofdstad Nederland worden

BORGER – (video) Een eigen logo, een evenementenkalender en steenmannetjes. Daarmee wil Borger zich in de toekomst op de toeristische kaart zetten. Afgelopen dinsdagavond 12 december presenteerde in hotel-restaurant Bieze de werkgroep Borger Hunebedhoofdstad zich. De werkgroep moet een verbindende rol gaan spelen tussen al deze initiatieven.

Aanleiding voor het totstandkoming van de werkgroep is een verkennend onderzoek van Anouchka Ringers. Zij constateerde dat er veel initiatieven in het dorp worden ontplooid, maar dat door bundeling van krachten Borger nog meer kansen kan benutten.

Volgens woordvoerder Gijs Klompmaker is een van de belangrijkste speerpunten het maken van een website met evenementenkalender. “Toeristen kunnen dan zien wat er allemaal gebeurt in Borger. Ook de ondernemers kunnen van elkaar zien wat men aan het doen is. Zo willen we laten zien dat Borger de hunebedhoofdstad van Nederland is!”

Videoreportage: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.