Direct naar de inhoud.

Woensdag 3 januari in RTV1- Actueel Radio

  • door:
  • op:
Radio studio RTV1 Stadskanaal

RTV1/RADIO – Woensdag 3 januari 2017 vanaf 18.00. Oud-wethouder Jaap Duit gaf vandaag zijn schriftelijke visie over de kwestie Moorlag. Met als titel: Boetekleed of heksenjacht. Wij praten vandaag in de uitzending met Duit.

Verder in deze uitzending: 

Marjon Edzes over het Doe Museum in Veendam. Cisca Ensing over langer veilig thuis wonen en preventie. En we praten met Maikel Nieuwenhuis die een hoofdrol speelt in de musical ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’, donderdag 4 januari te zien in Theater Geert Teis Stadskanaal.

Verdere programmering op woensdag 3 januari: 
Vanaf 19.00 uur: Veenkoloniën, IetsOuder. Het programma voor de iets oudere mens onder ons. Met onder ander wisselende informatie voor wat betreft wonen, welzijn, zorg en nog veel meer. Vanavond twee gasten in de studio, te weten; Marja Keppel en Theo van Poppel. Met hen gaan we praten over Samen Sterk voor Oude Pekela (SSVOP)

Vanaf 20.00 kunt u tot 23.00 uur de volgende programma’s beluisteren:
50+Jazz door Rein de Graaff, Pretletters door George Flapper en Wim Dussel en the Bewitching Dame Shirley door Theo Mooijman.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal