Direct naar de inhoud.

Edwin Guchelaar voetbaltrainer EEC

  • door:
  • op:

EES – De voetbalvereniging EEC is verheugd om te kunnen melden dat Edwin Guchelaar met ingang van het seizoen 2018/2019 als hoofdtrainer aan de slag gaat in Ees. Door het vertrek van Harjo van der Valle moest de club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In Edwin denkt de vereniging een trainer te hebben gevonden die de ingezette lijn met attractief voetbal door kan zetten en van EEC een ploeg kan maken die bovenin de 5e klasse mee blijft draaien.

Edwin is als voetballer actief geweest bij o.a. de eerste elftallen van vv Sleen en CSVC als spits. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in het trainersvak bij VIOS op interimbasis, als jeugdtrainer bij verschillende verenigingen en bij de dames elftallen van vv Sweel en Fit Boys/Beilen. Bij laatstgenoemde club is hij op dit moment nog steeds actief. Bij EEC gaat de jonge trainer (31 jaar) voor het eerst aan de slag als hoofdtrainer van een eerste heren elftal.

PEC Zwolle

Naast het trainersvak is Edwin ook actief als (jeugd)scout voor PEC Zwolle. Met de keuze voor deze relatief jonge en overduidelijk voetbalgerichte trainer denkt het bestuur van EEC de juiste persoon binnen te halen die zijn enthousiasme en passie weet over te brengen op iedereen binnen de club en EEC weer een stap vooruit kan laten maken! De club wenst Edwin veel succes en vooral plezier in zijn nieuwe functie.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal