Direct naar de inhoud.

OOG zoekt actieve Groningers voor TV programma

  • door:
  • op:

GRONINGEN – Gewoon Gaan is een nieuw programma bij onze collega’s van de lokale omroep van de stad Groningen dat vanaf aanstaande woensdag wekelijks wordt uitgezonden. Het programma en online platform neemt je op een laagdrempelige manier mee in de wereld van sporten, bewegen en gezondheid.

Een wandeling met de hond, met een omweg naar de supermarkt, met de trap in plaats van met de lift of tijdens je pauze een balletje trappen. Meer bewegen is makkelijk zat!

Ken jij een bijzondere (sport)vereniging, een actieve Groninger met een mooi verhaal, een deskundige die ons alles kan vertellen over gezondheid, een gaaf sportevenement, een bedrijf waar een actieve werksfeer heerst of iemand met wie we een keertje mogen mee sporten? Stuur ons dan een berichtje op info@gewoongaantv.nl of neem contact op via onze social media kanalen (@gewoongaantv).

Het wekelijkse programma is in samenwerking met de Gemeente en Provincie Groningen en wordt vanaf 17 januari elke woensdag rond 17:40 uitgezonden op OOG TV.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal