Direct naar de inhoud.

Contractverlenging Richard Streuding en Onstwedder Boys

  • door:
  • op:
Hoofdtrainer Richard Streuding van Onstwedder Boys (foto VV Onstwedder Boys)

ONSTWEDDE – Richard Streuding heeft zijn contract bij Onstwedder Boys met 1 seizoen verlengd. Dit maakte voorzitter René Jonker vorige week bekend tijdens de nieuwjaarreceptie van de oranjehemden. De 35-jarige oefenmeester gaat hiermee zijn tweede seizoen in op sportpark De Boskamp. Onstwedder Boys verlengde ook het contract met verzorger Bram Hulzebos.

Aan de hand van toenmalig hoofdtrainer Fokke de Jonge promoveerde Onstwedder Boys vorig seizoen verrassend naar de 3e klasse. Onder leiding van Streuding zijn de resultaten tot nu toe boven verwachting. Met 14 punten uit 10 wedstrijden staan de Onstwedders in de 3e klasse C op een keurige zevende plaats. “De prestaties zijn goed en de band van de trainer met zijn selectie is uitstekend. Dus we waren er snel uit”, zegt zegt Jonker. “Wij zijn blij dat Richard heeft bijgetekend en zien met veel vertrouwen zijn langere verblijf bij onze club tegemoet.”

Ook Streuding geeft aan op zijn plaats te zijn bij de club in zijn geboortedorp. Hij wil de ingeslagen weg graag voortzetten met de selectie die hij onder zijn hoede heeft: “Voor mij als beginnend trainer is deze vereniging een prima plek om mij te ontwikkelen. De randvoorwaarden zijn goed: een selectie met leergierige jongens en een mooie mix qua leeftijdsopbouw.”

Onstwedder Boys verlengde ook het contract met verzorger Bram Hulzebos. Hulzebos is al zeer vele jaren verbonden aan Onstwedder Boys. Jonker: “Wij zijn blij dat Bram langer bij ons wil blijven.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal