Direct naar de inhoud.

RTV1 televisie vanaf 1 februari ook in Borger-Odoorn

BORGER-ODOORN –  Streekomroep RTV1 gaat vanaf 1 februari haar televisieprogramma’s ook uitzenden in de gemeente Borger-Odoorn. Abonnees van Ziggo kunnen kijken via kanaal 42 en abonnees van KPN/Telfort kunnen afstemmen op kanaal 1458.

Van kanaal 41 naar 42

RTV1 gaat op hetzelfde moment ook in de gemeente Stadskanaal uitzenden op kanaal Ziggo – 42.  Harmonisatie aan de Groninger en de Drentse kant van de kabel maakt het vinden van RTV1 simpel in de zaplijst. In de gemeente Veendam kun je ons gewoon blijven zien via kanaal SKV – 25 en verandert er niets. Alleen Ziggo abonnees in de wijk Woellust zullen vanaf 1 februari moeten afstemmen op kanaal 42.

Samenwerking

RTV1 is de streekomroep voor inwoners in de Veenkoloniën, opereert vanuit Stadskanaal/Veendam en heeft een samenwerkingsconvenant gesloten met RTV Borger-Odoorn. Het TV kanaal is in (bijna) heel Groningen te zien. Daar is nu Oost Drenthe aan toegevoegd. Niet alleen de Groninger/Drentse Veenkoloniën worden belicht. Ook ‘het zand’, de plaatsen op de Hondsrug, zullen vanaf nu regelmatig aandacht krijgen.

De radio-uitzendingen zijn te volgen op 106.9 FM (Veendam) en 105.3 FM (Stadskanaal). RTV Borger-Odoorn heeft een eigen radiokanaal op 106.0 FM (Borger). Alle medewerkers werken op vrijwillige basis voor het omroepstation.

Programma informatie, video’s en het lokale nieuws is te volgen op www.rtveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-