Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Website Klap tot Klaploop vernieuwd

Stichting Klap tot Klap Loop Musselkanaal/Stadskanaal

STADSKANAAL – De Klap tot Klap organisatie heeft een nieuwe website: www.klaptotklaploop.nl. Via de startpagina van de site komt men direct bij de verschillende onderdelen van de loop waarvoor kan worden ingeschreven.

De inschrijving is al op 15 januari j.l. gestart en honderden deelnemers zijn al geregistreerd voor de 28e editie welke op 2 april zal worden gehouden. Verder is er informatie over het parcours en de uitslagen van de 27 editie.

Programma
Het programma bestaat wederom uit zeven hoofdonderdelen. Om 11.00 uur gaan de jongste deelnemers, de Bambinoloop, van start op het parcours aan de Parklaan te Musselkanaal. Daarna gaan de scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs op hetzelfde parcours aan de slag met de onderdelen 1000 en 2000 meter. Deze lopen worden georganiseerd door het sport- en beweegteams van stichting Welstad en de gemeente Borger-Odoorn, in samenwerking met de sportdocenten van het basis- en voorgezet onderwijs.

Om 13.00 uur gaan de sportieve wandelaars als eersten het parcours op. Vanaf dat tijdstip is het parcours dan ook afgesloten voor het verkeer.

De snelste deelnemers gaan om 13.50 van de start en dan hebben we het over de wheelers en de handbikers. Hun finish wordt tegen 14.15 verwacht.

Het hoofdonderdeel, de wedstrijdloop over 10 km, start om 14.00 uur. Gelijktijdig vertrekken de prestatielopers vanaf het 5 km punt. Als laatsten vertrekken, ook vanaf de Parklaan, de 10 km prestatielopers: de grootste groep.

Naar verwachting bereiken omstreeks 15.15 de laatste deelnemers in Stadskanaal de finish, nabij de Rabobank aan de Hemenweg. Deze bank is wederom hoofdsponsor van dit sportieve evenement.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.