Direct naar de inhoud.

HKZ-certificaat voor Tintengroep

  • door:
  • op:

REGIO – De afgelopen twee weken heeft welzijnsorganisatie Tinten twee externe auditoren op bezoek gehad, die op diverse locaties van Peuterwerk en Sociaal Werk gesprekken hebben gevoerd met professionals. In deze gesprekken hebben zij gekeken naar de kwaliteit van de dienstverlening en hoe hier binnen de Tintengroep aan gewerkt wordt.

Met het HKZ-keurmerk laat de Tintengroep zien dat zij de kwaliteit op orde heeft en dat de klant centraal staat binnen de organisatie. Johan Brongers, directeur-bestuurder Tintengroep: ‘’Tijdens de HKZ audit hebben twee externe auditoren onze werkprocessen kritisch bekeken. Het is fijn dat mensen buiten je eigen organisatie constateren dat onze medewerkers met passie en vakmanschap werken.”

Bij de Tintengroep maken zo’n 700 medewerkers elke dag het verschil voor klanten van 0 tot 100 jaar: met sociaal werk en peuterwerk. De Tintengroep bestaat uit dertien zelfstandig werkende organisaties in Noord Nederland en een bedrijfsbureau dat hen faciliteert. Elke werkorganisatie behoudt daarbij zijn lokale kleur. Tinten verbindt en ondersteunt inwoners, maatschappelijke organisaties en professionals. Niet ieder voor zich, maar samen. Kortom: krachten bundelen waar het kan, kleinschalig waar nodig.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal