Direct naar de inhoud.

Nieuwe website gemeente Veendam

  • door:
  • op:
Print screen website gemeente Veendam

VEENDAM – De gemeente Veendam heeft een nieuwe website. De website is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en moderner, zodat inwoners en ondernemers beter, sneller en makkelijker de informatie vinden die ze nodig hebben.

www.veendam.nl
De nieuwe website is compacter en overzichtelijker. De website is zo ingericht dat de meest gezochte producten en diensten snel en eenvoudig te vinden zijn en online geregeld kunnen worden. Ook is de zoekfunctie verbeterd. Het ontwerp van de website past zicht ook automatisch aan bij verschillende schermgroottes (desktop, laptop, tablet en smartphone) .

Groeimodel
De nieuwe website is een dynamisch groeimodel en wordt continue doorontwikkeld. Ons doel is dat steeds meer zaken digitaal afgehandeld kunnen worden. Uit recent onderzoek van BNR Nieuwsradio is gebleken dat de gemeente Veendam hoog scoort op de lijst van digitalisering van de dienstverlening bij gemeenten. Van de 388 gemeenten staat Veendam op plek 27. Met de komst van de nieuwe website is de digitale dienstverlening nog meer verbeterd.

Ook de gemeente Pekela heeft een nieuwe website (van 388 gemeenten op plek 25 digitalisering dienstverlening)

Zowel Veendam als Pekela horen graag uw mening wat u vindt van de nieuwe websites, met als doel dat beide gemeenten nog beter aansluiten op de wensen en behoeften van hun inwoners.

Voor Veendam mail naar: info@Veendam.nl
Voor Pekela mail naar: info@Pekela.nl -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal