Direct naar de inhoud.

Jazzmiddag met het Rein de Graaff trio

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Voor zijn jaarlijkse optreden in theater vanBeresteyn heeft Rein de Graaff dit seizoen wederom een tweetal virtuoze jazzmuzikanten uitgenodigd. Eén van hen is de trompettist John Marshall wiens muzikale carrière op de New Yorkse jazzscene begon in de vroege jaren zeventig. Hij was solist in de bands van o.a. Lionel Hampton, Benny Goodman en Gerry Mulligan. Ook toerde hij wereldwijd met de Dizzy Gillespie Bigband.

Zijn jonge collega tenorsaxofonist Gideon Tazelaar is 19 jaar en al hard op weg een begrip te worden in de Vaderlandse jazzwereld. Hij behaalde afgelopen zomer zijn Bachelor maxima cum laude op het Conservatorium van Amsterdam. Zijn leermeesters waren o.a. Ferdinand Povel en Benjamin Herman ( beide de afgelopen jaren regelmatig te horen tijdens de jaarlijkse jazzconcerten in vanBeresteyn). Het trio Rein de Graaff bestaat naast de jazzpianist uit Veendam uit bassist Marius Beets en drummer Eric Ineke.

Zo 25 februari 2018 Aanvang: 15.00 uur
Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal