Direct naar de inhoud.

Protestactie voor Refaja ziekenhuis

  • door:
  • op:
Archieffoto  –  Ronny Wiekenkamp

STADSKANAAL – Woensdag 14 maart organiseert SP Stadskanaal samen met PvdA en GL een protestactie tegen de plannen van Treant om de kraamafdeling in het Refaja ziekenhuis te sluiten. Een jaar geleden kwam de SP om dezelfde reden in actie, 2300 handtekeningen en een protestavond raadsbreed gesteund was het gevolg.

Onzekerheid

“Treant beloofde toen dat de afdeling niet zou sluiten. We zijn een jaar verder en weer het zelfde spelletje. Wij zijn er klaar mee, zo kunnen we niet doorgaan. De onzekerheid zorgt voor onrust onder de inwoners en personeel van het Refaja ziekenhuis. Stadskanaal heeft recht op een volwaardig ziekenhuis dat blijft ons standpunt”, aldus Machteld Luijken van de SP Stadskanaal.

Samen

Aanstaande woensdagmiddag om half twee zal de SP, PvdA en GroenLinks een protestactie houden. De partijen roepen bevolking en overige partijen van Stadskanaal op om massaal te komen om zo een sterk signaal af te geven.

Eén reactie op “Protestactie voor Refaja ziekenhuis”

  1. Ik ben van mening dat de welbefaamde kraamafdeling van het Refaja,MÓET BLIJVEN!!!!
    En wel om de doodeenvoudige reden,dat ik daar ben geboren,mijn roots liggen daar… Ik kan als échte Knoalster,niet begrijpen,dat ze juist die afdeling willen sluiten,ze zijn niet goed bij hun hoofd!!
    Dat betekend,dat als vrouwen hoogzwanger zijn,en ze uit de.omgeving van stadskanaal komen,ze verder weg moeten om te bevallen,lijkt me niet echt handig..
    Doe er wat aan,laat het Refaja de.kraamafdeling behouden,mensen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-