Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Op-StapBus brengt inwoners gratis naar stembureau

De OpStapBus

STADSKANAAL – Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en is er ook een referendum voor de zogenaamde sleepwet. De Op-StapBus, Welstad en de gemeente Stadskanaal halen ouderen en mensen die moeilijk ter been zijn op om te kunnen stemmen.

De Op-StapBus, die het vervoer regelt, combineert het stemmen met een gezellig uurtje koffie/thee drinken tussen 10.00 -11.00 uur en 14.00-15.00 uur. Na afloop wordt iedereen teruggebracht.

’s Ochtends tussen 10.00 -11.00 uur kunnen inwoners met de Op-StapBus naar Maarsheerd in Stadskanaal en naar de Drijscheer in Alteveer om te stemmen. Inwoners worden opgehaald en weer teruggebracht.

’s Middags tussen 14.00 – 15.00 uur gaat de Op-StapBus voor het stemmen en een kopje koffie/thee naar de Rank (Oosterstraat Stadskanaal) en naar Lint in Musselkanaal. Maarsheerd, De Drijscheer, De Rank en Lint stellen hun ruimte hiervoor beschikbaar.

Wilt u hiervan gebruik maken? Bel dan met Stichting Welstad, 0599-635999 o.v.v. naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en evt. hulpmiddelen (rollator, rolstoel).

Let op : er is beperkte ruimte. De exacte ophaaltijd is afhankelijk van het aantal mensen dat zich opgeeft en de plaats waar iemand opgehaald moet worden.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.