Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomertijd begint met redelijke lentedag

Zomertijd

WEERONLINE – Met maxima rond 10 graden en minima van een graad of 3 is het komend weekend een stuk warmer dan afgelopen weekend. In de nacht van zaterdag naar zondag wordt de klok om 2:00 uur een uur vooruit gezet. Het is dan waarschijnlijk regenachtig. Zondag, de eerste dag in de zomertijd, is het overwegend droog met zonnige perioden. Het vooruitzicht naar volgende week laat wisselvallig weer zien. De zomertijd duurt tot het laatste weekend van oktober.

Het complete weeronline overzicht lees je hier.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.