Direct naar de inhoud.

Expositie Emily Wortelboer-de Jong

 • door:
 • op:

VEENDAM – Van 10 april tot 14 mei 2018 exposeert Emily Wortelboer-de Jong in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Emily Wortelboer-de Jong
Emily Wortelboer-de Jong komt oorspronkelijk uit Friesland en groeide op in Leeuwarden. Haar tekentalent viel al gauw op, waardoor ze werd gestimuleerd les te gaan nemen aan de kunstacademie Minerva. Haar werk trok veel belangstelling en ze werd door uitgeverij Van Seijen in Leeuwarden uitgenodigd om diverse boeken te illustreren en omslagen te ontwerpen. Daarnaast maakte ze illustraties voor klassikale uitzendingen van de schooltelevisie.

Nieuwsgierig geworden?
De expositie toont gedetailleerde pentekeningen over allerlei onderwerpen. Veel zijn gebaseerd op natuur en dieren. Heeft u interesse gekregen in het werk van Emily en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op. Daarvoor kunt u gebruik maken van de visitekaartjes die u aantreft bij de expositie. De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Eén reactie op “Expositie Emily Wortelboer-de Jong”

 1. Geachte heer Brinkman, beste Bert Jan,
  Beetje laat (2 jaar… tja, familieomstandigheden.) maar alsnog wil ik je bedanken voor het plaatsen van mijn expositie bericht. Leuk!
  Misschien kunnen we op ander gebied iets voor elkaar betekenen? Mijn man en ik hebben ook een passie voor muziek maken, componeren, schrijven, etc.Optreden doen we niet meer, maar de passie blijft. We hebben o.a. een aantal Groninger- en Nederlandse nummers.
  Deze zouden we eventueel kunnen op cd of MP3 kunnen sturen.
  Gewoon lekker gratis, gewoon om onze passie met jullie luisteraars te delen. Laat maar weten of dit een optie is.
  Zo niet, even goede vrienden, we blijven lekker naar jullie luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-