Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Expositie Andrea Schinkel in gemeentehuis Veendam

Afbeelding van quilt gemaakt door Andrea Schinkel

VEENDAM – Van maandag 28 oktober tot 6 december 2019 exposeert Andrea Schinkel in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Art quilts
Andrea Schinkel: “ Ik ben mijn hele leven al met lapjes in de weer. Toen ik klein was maakte ik al kleertjes voor de pop. Later kleren voor mezelf en mijn kinderen. Hoogtepunt was de bruidsjapon voor mijn dochter. Nu dus de quilts. Eigentijdse quilts, niet dat precieze, maar vrij experimenteren. Mooie en gekke lapjes met kraaltjes, sinaasappelnetjes en lintjes. Veel kleur, creatief en eigentijds. Vandaar: art quilts.’’

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.