Direct naar de inhoud.

Expositie Andrea Schinkel in gemeentehuis Veendam

  • door:
  • op:
Afbeelding van quilt gemaakt door Andrea Schinkel

VEENDAM – Van maandag 28 oktober tot 6 december 2019 exposeert Andrea Schinkel in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Art quilts
Andrea Schinkel: “ Ik ben mijn hele leven al met lapjes in de weer. Toen ik klein was maakte ik al kleertjes voor de pop. Later kleren voor mezelf en mijn kinderen. Hoogtepunt was de bruidsjapon voor mijn dochter. Nu dus de quilts. Eigentijdse quilts, niet dat precieze, maar vrij experimenteren. Mooie en gekke lapjes met kraaltjes, sinaasappelnetjes en lintjes. Veel kleur, creatief en eigentijds. Vandaar: art quilts.’’

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal