Direct naar de inhoud.

Verlenging expositie Baltus Nomden

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Veendam – (F: H. Drenth)

VEENDAM – De expositie van Baltus Nomden in het gemeentehuis van Veendam is verlengd tot en met 26 oktober 2018. Deze expositie is te zien sinds 6 augustus 2018. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Baltus Nomden
Sinds zeven jaar schildert Baltus met veel plezier in een vast schildergroepje op de donderdagavond aan de Turfcentrale te Veendam. In het begin deed hij ook mee aan modeltekenen wat helaas door omstandigheden ophield te bestaan. Hij heeft zich vanaf het begin vooral geconcentreerd op portretten omdat daar zijn interesse naar uitgaat.

De afgelopen jaren heeft hij een serie portretten gemaakt van vrouwen en kinderen uit het verre oosten. Wat hem daarbij vooral aanspreekt zijn de vrolijke kleuren van de prachtige kostuums die ze dragen. Baltus hoopt dat u naar de serie komt kijken en er net als hij, veel plezier aan zult beleven.

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal