Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toneelverenigingen sluiten seizoen in Drouwen

Vriendenkring aan het repeteren

DROUWEN – Drents Amateur Toneel (D.A.T.) is een samenwerkingsverband tussen zes  toneelverenigingen uit Z.O. Drenthe. Ieder seizoen houden ze in vriendschappelijk verband een onderlinge competitie. Een jury beoordeelt de gespeelde stukken en bepaalt de rangorde. Ook worden persoonlijke prijzen uitgereikt.

Bij toerbeurt neemt één van deze verenigingen de verantwoordelijkheid op zich om er iets origineels en vermakelijkst van te maken. Ditmaal is de Toneelvereniging ‘Vriendenkring’ uit Drouwen a.s. zaterdag 14 april verantwoordelijk voor de organisatie van de feestelijke avond waarop D.A.T. de prijzen uitreikt voor de prestaties van de aangesloten toneelverenigingen.

Behalve voor de leden van de verenigingen, heeft ‘Vriendenkring’ besloten om ook een avond en middag te reserveren voor alle andere belangstellenden. Tijdens de voorstelling ‘Drouwen Dream Cruise’ neemt ‘Rederij Vriendenkring’ in het Drouwener dorpshuis ‘Meester Hekman Hoes’ de bezoekers mee op een verrassende wereldcruise.

Het aan boord gaan is al een belevenis op zich. Laat u verrassen! Eenmaal ‘geëmbarkeerd’ reist u alle wereldzeeën over. Geflankeerd door spelende en acrobatisch springende dolfijnen kiest het schip het ruime sop. Van zonovergoten, paradijselijke eilanden met hagelwitte stranden tot de ruige, woeste en ijzige poolgebieden, compleet met hongerige ijsberen.

Bij het bevaren van de eindeloze oceanen zult u zich geen moment vervelen! De reizigers worden door een keur van artiesten in hoog tempo geamuseerd met zang, dans, sketches, grappen en grollen. Zorg dat u deze boot niet mist.

De voorstelling op zaterdag voor de leden van D.A.T. is uitverkocht. Voor de vrijdagavond zijn nog slechts een paar kaarten aan de zaal verkrijgbaar. Het goede nieuws is dat voor de speciale matineevoorstelling op zondagmiddag nog ruim voldoende kaarten beschikbaar zijn.

Tijden: vrijdagavond 13 april, voor 16 jaar en  ouder, aanvang 20.00 uur. Zondagmiddag 15 april, voor iedereen, dus ook kinderen onder begeleiding van ouders, aanvang 14.00 uur. Entree voor beide voorstellingen:  € 6. Vol is vol

(Ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.