Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jaarlijkse voorstelling ‘Toneelvereniging ’t Centrum’

STADSKANAAL – Het is niet alleen de jaarlijkse voorstelling maar ook gelijk een jubileum voorstelling, de Toneelvereniging ‘ Centrum uit Musselkanaal bestaat namelijk 40 jaar en twee van de leden zijn ook al 40 jaar lid. De acteurs spelen veelal in het Gronings dialect. Zo ook dit keer met de voorstelling ‘Ain lot uut de Loterij’ in het Theater Geert Teis te Stadskanaal op zaterdag 16 februari. Entree: €9,- Aanvang: 20:00 uur. Kaartverkoop theaterkassa: 0599 631 731

Het stuk:
‘Ain Lot uut de Loterij’ (Jannes Bennen) is een klucht in het Gronings Dialect. Het is ons jubileum jaar en we zijn begonnen in de jaren 70. Daarom spelen wij dit stuk ook in de stijl van de jaren 70. Het is de jaren zeventig en Arend en Griet Brouwer hebben een boerenbedrijf samen met hun nog thuiswonende zoon Fritsie. Op een dag winnen ze de hoofdprijs in de loterij. Vanaf dan veranderd hun
leven ingrijpend.

Een praatgrage postbode, een nieuwsgierige buurvrouw en allerlei andere mensen gaan zich met van alles en nog wat bemoeien. Door deze bemoeizucht gebeuren en dingen die niemand had kunnen voorzien…
En de hoofdprijs? Het is maar de vraag wie er eigenlijk wint…

Meer informatie op: www.toneelvereniginghetcentrum.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.