Direct naar de inhoud.

Western party kinderdisco in Dukdalf 2.0

  • door:
  • op:

VEENDAM – Vrijdag 13 april organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een Western party voor alle kinderen van Veendam en omstreken. De disco is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. De populairste kinderdisco van Veendam staat dit keer voor het eerst in het teken van het Wilde Westen. De dresscode is Western, dus we hopen dat zoveel mogelijk kinderen verkleed komen als Cowboy, Cowgirl of Indiaan. De zaal zal feestelijk worden aangekleed in Western Style.

De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Volgens de organisatie wordt het weer super gezellig. Op de facebookpagina van de wijkvereniging zult u de foto’s van de roerige Westernavond terug kunnen vinden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal