Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke opening vernieuwde Aldi

.

VEENDAM – Vrijdagochtend 13 april verzamelden de eerste klanten zich al om kwart over zeven voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Beneden Oosterdiep in Veendam. Filiaalleider Richard van Rootselaar opende samen met vervangend filiaalleider Yvonne Hartman officieel het filiaal door het rode lint door te knippen.

Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd.

Prijzen
Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld tablets, auto dashcams tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd uitgereikt aan mevrouw Raatjes – Van de Pol, vaste klant uit Veendam. “Ik ben superblij met deze prijs!”, aldus de dolgelukkige prijswinnares.

Druk
De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

Proeverij
“Wat een fantastisch mooie openingsdag! “Het geeft mij een trots gevoel dat we als team samen deze mooie winkel hebben gerealiseerd”, aldus filiaalleider Richard van Rootselaar. Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

A-merken
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Duurzaam
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Naast een duurzaam assortiment wordt ook nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De nieuwe winkel aan Beneden Oosterdiep 165 beschikt over 380 gratis parkeerplaatsen.

De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.