Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dansvoorstelling Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Zaterdag 21 april staan de dansleerlingen van Kunstenschool ZG op het podium van Theater Geert Teis in een prachtige dansshow. 200 leerlingen verdeelt over 17 dansgroepen treden op onder leiding van hun dansdocentes, Tirza Huizenga en Moniek Kreuze. De leerlingen komen van de disciplines kinderdans, ballet, streetdance en wedstrijdteam GRLPWR.

Gineke Drenth van de Kunstenschool: “Het thema van de dansvoorstelling is ‘De 4 elementen’, waarin de vier basiselementen, water, aarde, lucht en vuur worden uitgebeeld. De leerlingen en hun docentes zetten een wervelende show neer met veel variatie en actie”.

De voorstelling begint om 15.00 uur in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend beschikbaar voor gezinsleden van de leerlingen en verkrijgbaar bij de docente of administratie van Kunstenschool ZG.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.